En stor del av informationen på denna sidan kommer för närvarande från Wikipedia.
En hel del information kommer från Offerdals "gamla" hemsida, offerdal.com. Ett stort tack till offerdal.coms förra administrator Daniel Kock för hans arbete med förra sidan och stöd med denna nya sida!
Länsstyrelsen i Jämtlands län har också vänligen delat med sig av sitt material till hemsidan - ett tack även till er!

Hemsidan är under kontinuerlig upp- och utbyggnad.
Förhoppningen är att alla ni Offerdalingar som kan mest om er bygd vill hjälpa till att fylla på sidan med information! Låt detta bli en samlingsportal för fakta, gamla minnen och annat som är värt att bevara!

Tanken är att sidan ska innehålla även viss information om evenemang och aktiviteter/sevärdheter som ligger utanför Offerdal, men dock inom nära räckhåll, som förslag till lämpliga dagsutflykter. Här finns ju trots allt det bästa av två världar - en natur utan dess like, men ändå närheten till Östersund, Åre, mm!

Du som vill bidra med material i någon form kan enklast höra av sig via mail på adressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon (0734-397193, lämna ett meddelande på mobilen om jag ej kan svara). Det går även bra att skicka in texter via länken "bidra med material till hemsidan".

Ett stort tack!
/Jenni

Go to top